Get Adobe Flash player

 

PRACHTIGE PASOS

KIEZEN MET HART én VERSTAND!

Jaarlijks bezoeken ons tientallen mensen om kennis te maken met het Paso Peruano ras (hier vind je commentaar van de bezoekers). Voor onze meeste bezoekers is het een eerste kennismaking, anderen komen terug om een 2de of 3de Paso aan te schaffen. (het Paso-Virus!!).

 

Wijzelf bezoeken elk jaar de top fokkers in de V.S., en evalueren/rijden telkens 50 à 100 paarden. Daaruit worden er dan 20 à 30 geselecteerd. Bekijk hier een clipje van de actuele selectie. En dit is het clipje van vorig jaar en het jaar voordien.

 

Meer dan 95 % van onze klanten zoekt een vrijetijdspaard waarmee ze urenlange buitenritten kunnen maken. Gerda en Georges gaan zelf elke winter voor 2 maand naar Andalusië en we nemen onze Pasos mee. Urenlang aan strand en in de bossen rijden, dus we begrijpen maar al te goed deze verzuchting!

 

 

 

Enkele paarden importeren we voor ons zelf, rijden, genieten en trainen ze verder (met Natural Horsemanship methoden), brengen ze uit op Europese wedstrijden en verkopen ze soms. 
Andere Pasos worden voor een groeiend aantal klanten direct geïmporteerd. We helpen je te kiezen met hart én verstand! (hier vind je commentaar van de klanten). Bekijk hier een clipje van recent geïmporteerde Pasos.`

Dit zijn de 10 REDENEN  waarom we Pasos in de V.S. kopen……....... Lees meer

Bekende namen onder deze Pasos zijn MLM Napoli, FP Reina Negra, GG Amadeus, GG Zingaro, GG Regalo, Destello de Peru(Flash), RTP Ares, HLC Esteban en DR Aniversario de la Vega.


Daarnaast fokken en verkopen we ook zelf nakomelingen van Napoli (zie Nieuws en foto's en video)

Antwoorden op vragen zoals waarom we Parelli-methoden gebruiken, prijsniveau’s, bedenkingen bij transport vind je in de sectie veel gestelde vragen.